Voordeel Starterspakketten Annie Sloan Paint™


Voordeel Pakketten voor starters.

Voor een beginneling is de Annie Sloan Paint™ erg fijn, omdat de begeleiding erg goed is. Naast boeken en You Tube filmpjes zijn er ook workshops die je kan volgen.

In de werkschuur is een testtafel aanwezig waar de verschillende technieken en afwerk mogelijkheden voor gedaan kunnen worden op test plankjes.

Goede begeleiding en advies vinden we bij De Werkschuur erg belangrijk. Je krijgt daarom bij de eerste bestelling altijd een informatie pakketje meegestuurd. Verder ben ik meestal snel bereikbaar om je met raad bij te staan via de Mail (contactformulier) of Whats App (06-26875589).

Als beginneling is een goede basis heel belangrijk. De Annie Sloan producten zijn van zeer duurzame kwaliteit en daardoor blijft het jaren goed.

Het basispakket ben je nodig en daarom zijn er speciaal voor de starter de voordeel pakketten. Alle Basis materialen in 1 pakket met een korting en bovendien binnen Nederland gratis verzending.

Je kan kiezen voor Annie Sloan Voordeel Pakket 1

  • 1 liter verf naar keuze
  • Annie Sloan Clear Wax 500 ml
  • Kleur Wax 120 ml naar keuze (Black, Dark of White)

 

of

Annie Sloan Voordeel Pakket 2 als hierboven met extra

  • Annie Sloan Brush 08.

 

De Waxen kunnen iedere keer weer gebruikt worden, alleen een nieuw kleurtje verf uitzoeken en je kunt weer verder met een volgend project. De Brush kan schoon gemaakt worden onder de lauwe kraan. Maak hem goed droog en hang hem op de kop aan een touwtje op.

Ga je echt heel veel verven dan is ook een Wax Brush heel fijn. De Brush komt met zijn punt in alle hoekjes en is gewoon schoon te maken, waardoor hij ook jaren mee gaat. Deze Wax Brush zit niet in het pakket, maar let op:

Extra Bonuskorting!

Alle klanten die voordeel pakket 2 kopen ontvangen automatisch een kortingscode in de mailbox die een korting van 10% op de Annie Sloan Wax Brush cadeau geeft. Deze kortingscode kan je bij je volgende bestelling in de winkelwagen bij kortingscode invullen waarmee automatisch 10 % korting wordt verrekend in het eindbedrag!

En dan ben je er helemaal klaar voor! 

Stuur je mij even een voor en na foto van je project?

Via Facebook en Instagram post ik dan iedere maand een project van een klant met uitleg van gebruik van kleuren en eventueel techniek. Hoe leuk is dat!

Dus volg mij op Instagram of Facebook (de werkschuur) en blijf ook daar op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke projecten.

Je kan je ook via de website abonneren op de nieuwsbrief. Ook daar heb ik geregeld voor mijn trouwe klanten leuke actie's. Vul je email-adres in, dit kan eenvoudig onderaan de startpagina. 

Happy Painting!