Fusion Mineral Paint™


Fusion Mineral Paint

Fusion Mineral Paint is een 100% acrylverf met matte glans, vraagt slechts minimale voorbereiding en geen beschermlaag zoals wax of vernis! De droogtijd van Fusion Mineral Paint is ongeveer 2 uur. Overschilderbaar na 4 uur. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is nog niet uitgehard. de uitharding van Fusion Mineral Paint duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je het meubel de eerste 3 weken voorzichtig behandelt is het geen probleem. 

Het heeft heel veel voordelen.

 • Matte Uitstraling
 • Ingebouwde bescherming
 • Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid door mineralen
 • Milieuvriendelijk (geen VOC)
 • Bestaat al meer dan 25 jaar
 • Heeft ingebouwde coating dus voor de meeste klussen in een keer klaar
 • Overschilderbaar na 4 uur

Fusion MIneral Paint wordt al meer dan 25 jaar gemaakt bij een familiebedrijf in Canada, Homestead House Paint Company. Het is een milieuvriendelijke verf met een unieke formule.

 

Hoe werkt het?

Fusion Mineral Paint heeft minimale voorbereiding nodig. Maak je meubel schoon met wat groene Dreft in een sopje of Ammoniak met water, dit ontvet. Is de ondergrond erg glad en glanzend? Neem dan 5 minuten de tijd om een schuurpapiertje (fijn) over je werk te halen. Dit verft fijner en zorgt voor een goede hechting of gebruik eerst een laagje Ultragrip. Laatstgenoemde zorgt zoals de naam al zegt voor meer grip op het gladde item.

Breng de verf met een kwast of lakroller aan in 2 laagjes met een droogtijd van 4 uur tussen de laagjes. Na het verven heeft je meubel 21 dagen nodig om echt uit te harden en goed te hechten. Een afwerklaag is dan niet nodig. Wil je voor de zekerheid toch een extra afwerklaag dan zijn er verschillende optie's. Vraag er naar en ik geef je graag advies daarin.

  Brook

 Cathedral Taupe

Extra's

Wordt jou meubel (bijv. eettafel of keuken) intensief gebruikt? Dan kan je desgewenst nog een extra top coat aanbrengen.           

Voor materialen als fineer of gladde oppervlakken breng je eerst een laag Ultra Grip aan deze laat je 12 uur drogen en daarna kan je starten met verven.                                                                                                                                                              

Kwasten spoel je direct uit met warm water en groene zeep of afwasmiddel of je neemt de speciale kwasten reiniger van Fusion.  

 

Metallics Collection

Fusion heeft ook een fantastische lijn met Metallic kleuren. Gold, Pearl, Champagne, Copper en ook Brushed Steel. Deze kan ook op heel veel ondergronden gezet worden. Super gladde ondergronden even voor behandelen met Ultragrip. De lichte kleuren, zoals Pearl en Champagne hebben soms een extra laag nodig om het goed dekkend te krijgen.

Zet de verf er met lange streken op van begin tot eind. Dit om aanzetten te voorkomen. 

  


2 reacties


 • ajaukidepi
  Online[/url] Amoxicillin 500 Mg Dosage uvt.lqrx.dewerkschuur.com.sud.fl http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • eoowibobukada

  ] Amoxicillin xfd.jimr.dewerkschuur.com.mrt.zw http://mewkid.net/when-is-xuxlya/


Laat een reactie achter