Over Ons


Hallo, ik ben Elles Kraeima-Bethlehem, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Dwingeloo. Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam bij Houthandel L. Ten Oever BV. Een echt familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het is een houthandel en impregneerbedrijf. Sinds 2015 is daar De Werkschuur aan toegevoegd.

Creativiteit en gezelligheid staan voorop in De Werkschuur. Er worden workshops voor volwassenen georganiseerd, maar kinderen vanaf 12 jaar kunnen bij de meeste workshops ook prima mee doen.

Door middel van deze workshops worden de mogelijkheden van de Chalk Paint™ getoond met diverse technieken. Aan het einde van de avond kan iedereen met de opgedane kennis thuis aan de slag.

In opdracht worden er meubels geverfd. Veel voorbeelden staan opgesteld in de ruime werkplaats.

De winkel is gevuld met het complete assortiment Chalk Paint™ van Annie Sloan.

Daarnaast verkopen we ook Fusion Mineral Paint™. Beide twee fantastische matte milieuvriendelijke decoratieve verven.

De Werkschuur verkoopt ook heel veel Sjablonen. Verkrijgbaar in heel veel thema's. Ook leuk zijn de Transfers en Stamps van Iron Orchid Design en Redesign.

Ook Vintage artikelen en industriële lampen behoren tot het assortiment. Heel veel originele cadeauartikelen en seizoensartikelen van verschillende merken o.a. Sakkie Kado, Clayre en Eef, Esschert en Design , Varios en nog veel meer.

Bag2Bag is een stoer tassen merk voor de no-nonsense vrouw. Stoere lederen tassen van hoge kwaliteit. Wallets, Tassen en/of Clutch. 

Een ander heel uniek product is de Harm's Vuurpot. Gemaakt van oude brandblussers. Hij wordt geleverd met certificaat.

Voor een heerlijk rustmoment sla je ook even af naar De Werkschuur en geniet je even van een heerlijk Boerderij ijsje van De Saks glutenvrij! Ook in lactosevrij en suikervrij verkrijgbaar.

Volg ons op Facebook 
Volg ons op Instagram 

U bent van harte welkom in De Werkschuur!