Over Ons


Hallo, ik ben Elles Kraeima-Bethlehem, moeder van 3 kinderen en woon in het mooie Dwingeloo. 

Sinds 2015 run ik De Werkschuur. De Werkschuur staat voor creativiteit en gezelligheid. In een fantastisch verbouwde schuur, helemaal geverfd in de kleuren van Annie Sloan en in een industriele, vintage en landelijke stijl. Een sfeervolle, knusse ruimte.

Er worden workshops voor volwassenen georganiseerd met de Annie Sloan Chalk Paint, met als doel de verschillende technieken en toepassingsmogelijkheden van de verf te leren.

In opdracht worden er meubels geverfd. Veel voorbeelden staan opgesteld in de ruime werkplaats als ook een demoplek waar bepaalde technieken voor gedaan kunnen worden.

De winkel is gevuld met het complete assortiment Chalk Paint™ van Annie Sloan.

Daarnaast verkopen we ook Fusion Mineral Paint™. Beide zijn twee fantastische matte milieuvriendelijke decoratieve verven.

De Werkschuur verkoopt ook heel veel Sjablonen. Verkrijgbaar in heel veel thema's. Ook leuk zijn de Transfers en Stamps van Iron Orchid Design en Redesign.

Net nieuw zijn de Decoupage vellen van Mint by Michelle. Deze grote Decoupage vellen met geweldige prints komen uit Australie.

Ook Vintage artikelen en industriële lampen behoren tot het assortiment. Heel veel originele cadeauartikelen en seizoensartikelen van verschillende merken o.a. Sakkie Kado, Clayre en Eef, Esschert en Design , Varios en nog veel meer.

Bag2Bag is een stoer tassen merk voor de no-nonsense vrouw. Stoere lederen tassen van hoge kwaliteit. Wallets, Tassen en/of Clutch. 

Een ander heel uniek product is de Harm's Vuurpot. Gemaakt van oude brandblussers. Een sfeervol vuurtje voor op tafel, binnen of buiten. Hij brandt op Bio-Ethanol. Hij wordt geleverd met certificaat en gebruiksaanwijzing.

Nieuw in 2021 in het assortiment zijn de Schapenwol gebreide sokken van SOXS. Deze heerlijk warme, niet prikkende sokken zijn gebreid van de wol van Nieuw Zeelandse schapen. De stoere label erop met het Drentse Heideschaap of Schotse Hooglander maakt hem erg leuk. In baby, kind, vrouw en mannen model. Ideaal op een koude avond ipv sloffen, maar ook erg hip om gewoon overdag te dragen in gympen.

Voor een heerlijk rustmoment sla je in de lente en zomer ook even af naar De Werkschuur en geniet je even van een heerlijk Boerderij ijsje van De Saks. De ijsjes zijn glutenvrij! Ook in lactose vrij en suikervrij verkrijgbaar. Met heerlijke echte vruchten. 

Volg ons op Facebook 
Volg ons op Instagram 

U bent van harte welkom in De Werkschuur!