Kerstpakketten


Dit jaar eens wat anders dan anders?

Locale ondernemers steunen? #shoplocal

Bestel dan dit jaar uw kerstpakket bij De Werkschuur.

We zijn de boer op gegaan in de Gemeente Westerveld en hebben een leuke samenwerking tot stand weten te brengen met ambachtelijke en passie volle ondernemers. 

Na een bewogen jaar is het toch superfijn om deze mensen te steunen en eens niet naar de groothandel te gaan, maar gewoon local te shoppen. De producten die vervaardigd worden zijn met liefde gemaakt en van grote kwaliteit.

Zelfgemaakte droge worst, wijn uit eigen wijngaard, kaas van onze eigen koeien en vruchtensap uit eigen boomgaard. Dat hebben we hier gewoon allemaal in de Gemeente Westerveld. Natuurlijk kan de bakker ook niet ontbreken met heerlijk gebakken brood. De komende weken zal ik deze ondernemers uitlichten via social media.

   

De Werkschuur vult het assortiment aan samen met Sakkie Kado.

Sakkie Kado (Yvonne Veltink en Manon Nijstad, Dwingelers) hebben de producten vanuit Zuid Afrika naar Nederland gehaald. De originele cadeauzakjes van stof worden daar genaaid door de lokals en bedrukt met grappige teksten. Zo is er een heel assortiment en zijn er o.a. Thee Sakkies, Wijn Sakkies en Zeep Sakkies, De zeep en thee worden ook daar van natuurlijke producten vervaardigd. De locals in Zuid Afrika worden op deze manier gesteund wat natuurlijk fantastisch is. Dit assortiment is ook verkrijgbaar bij De Werkschuur.

 

Wij van De Werkschuur zorgen voor stoere, originele decoraties voor in het pakket, waardoor het echt een pakket anders dan anders wordt. Eerlijke natuurlijke decoraties van hout , linnen of metaal.

 

De artikelen kunnen uitgekozen worden in de webwinkel en dus zelf samengesteld. Dit kan nog tot 5 november. Kies voor ophalen bij het afrekenen. In week 51 krijgen de bedrijven bericht wanneer hun pakket klaar staat en kunnen de pakketten worden opgehaald.

Direct mandje samenstellen? Klik hier. 

De Werkschuur wenst u hele fijne Feestdagen en een heel gezond 2020!

   

 


Laat een reactie achter